Sales Support Administrator [Belgium]


 

$ads={1}

Ready to shape a tasty future together?

"Shaping a tasty future", met passie voor smaak & verwennerij: dat maakt werken bij Vandemoortele aantrekkelijk. Je krijgt alle kansen om te groeien binnen een mensgerichte en waardegedreven omgeving, waar samenwerking, respect en ambitie centraal staan. Wij geloven dat het actief prioriteit geven aan een hoge mate van diversiteit in ons personeelsbestand een positief effect heeft.

Sales Support Administrator

Om ons sales support professional team te versterken zijn we op zoek naar een gedreven adminstratief commercieel talent. Als sales support administrator zorg je voor een goede administratieve ondersteuning van het verkoopsteam en grijp je in bij moeilijkheden zodat de verkoop optimaal ondersteund wordt.

Dit is een fulltime functie waarbij je rapporteert aan de Sales Support manager.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Restituties:
Je zorgt voor de administratieve afhandeling van de restituties van verschillende grossiers en bent hierbij hun centraal aanspreekpunt

Je staat in voor het onderhoud van de master data in sap en C4S en lost foutmeldingen op. Hiervoor zal je nauw samenwerken met de sales teams Foodservice en Artisan Bakery.

Rebate agreements:
Je bent verantwoordelijk voor de administratieve vertaalslag van de commerciële jaarafspraken in sap.

Je zorgt in samenspraak met de key account managers voor een goede opvolging adhv kleine analyses gedurende het jaar.

Administratie:
Je zorgt voor administratieve ondersteuning op verschillende vlakken:

Opvolgen van de centrale mailbox sales support

Creatie artikelfiches van de grossiers en klanten.

Opvolging adhoc vragen van sales.

Administratieve ondersteuning key account managers.

...

What’s in it for you?

A great work experience: Wij bieden je uitdagend werk in een internationaal bedrijf met een dynamische, gedreven en ambitieuze cultuur en een collegiale sfeer.

A people oriented environment: Je krijgt flexibele werktijden en de mogelijkheid om 50% van de tijd thuis te werken. We nodigen je ook uit om deel te nemen aan onze sport- en welzijnsactiviteiten!

Easy to reach: Ons hoofdkantoor ligt dicht bij een bushalte en afritten van de snelweg. Kom je liever met de fiets? Lease een fiets bij Vandemoortele!

Lots of tasty food: Je kan je dag starten met een heerlijke croissant vers uit de oven en lekker eten in ons bedrijfsrestaurant. In onze gezellige coffeecorners vind je gezonde fruitmanden om met volle teugen van je pauze te genieten.

About you

Je bent een enthousiaste foodlover met een commerciële mindset en je beschikt over een grote dosis leergierigheid.

Dankzij je flexibele en “can-do” houding, vorm je een goede match met een dynamische, boeiende werkomgeving.

Klantgerichtheid is je tweede natuur!

Je bent een teamplayer, zelfstandig werken en intiatief nemen is je niet vreemd.

Je neemt je verantwoordelijk binnen je domein om de gewenste resultaten te bekomen.

And your experiences

Je bent in bezit van een bachelordiploma in een adminstratieve of economische richting of je hebt vergelijkbare werkervaring.

Je beschikt over uitstekende communicatie-skills voor zowel de externe als de interne klanten om zo je eigen netwerk uit te bouwen.

Heel nauwkeurig kunnen werken, cijfermatig sterk zijn is een meerwaarde.

Je bent vertrouwd met MS office, goede excel kennis is een must. Kennis van SAP, C4S en sharepoint is een gote plus.

Je kunt je zowel schriftelijk als mondeling goed uitdrukken in het Nederlands en Frans, andere talen zijn een pluspunt.

More about Vandemoortele

Vandemoortele is een toonaangevende Europese voedingsgroep die voedingsproducten van hoge kwaliteit produceert en verkoopt. Wij richten ons op innovatie en geven prioriteit aan duurzaamheid door ons te verbinden tot drie doelstellingen: evenwichtige voeding, bescherming van de natuur en het verbeteren van levens.

Vandemoortele heeft twee divisies: één voor diepgevroren bakkerijproducten en één voor Plant Based Food Solutions. We zijn blijven groeien en ontwikkelen: de Vandemoortele Groep is nu aanwezig in 12 Europese landen met ca. 4600 werknemers en realiseert een omzet van ca. 1,74 miljard euro in 2022. Het Vandemoortele HQ is gevestigd in ons Food Experience Center in Gent, waar onze passie voor goede smaak en genieten van eten tot leven komt. Let us show you around! video

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال